Bågenfelts Bil

Om

Vi åtar oss uppdraget att sälja ditt fordon till rätt köpare. Vi ser till att du får ut det mesta möjliga vid en försäljning. Du bestämmer vilket som är det lägsta pris som kan accepteras vid en försäljning.

Du som uppdragsgivare ansvarar för att fordonet är försäkrat och skattat. Vi genomför en grundlig kontroll av bilen innan den kommer ut till försäljning. Vid eventuella fel bestämmer du om de skall åtgärdas eller varudeklareras som en brist.

Vi har en startkostnad på 1.500 kr som betalas vid uppdragets start. I denna summa ingår även rekonditionering av fordonet. När försäljningen är genomförd betalar du mellan 5.500 kr och 11.500 kr i fast avgift för uppdraget.

Eventuella skador eller dylikt ansvarar uppdragsgivaren för. Fordonet fotograferas och läggs ut på i huvudsak Bytbil och Facebook.

För ytterligare information kontakta oss på Bågenfelts Bil.

Våra samarbeten

Santander har lånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt fordon.

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.